WERKWIJZE

Manders Architecten BNA benadert alle opdrachten vanuit een praktische kijk. In een diepgaand gesprek worden de wensen en denkbeelden van de opdrachtgever omgezet in een concreet programma van eisen. Via individuele architectuur en binnen de bestaande regelgeving, gebruikmakend van de laatste stand van de techniek, wordt een ontwerp gemaakt. Dit ontwerp kan vervolgens omgezet worden in uitvoeringstekeningen.

Het is van belang dat een gebouw voldoet aan de hedendaagse eisen met betrekking tot het gebruik, maar ook duurzaamheid en energieverbruik zonder dat dit ten koste gaat van het ontwerp. Hierbij staan detaillering en materiaalgebruik bij Manders Architecten BNA hoog in het vaandel. Wij zijn een betrouwbare partner in het hele bouwproces en behartigen met kennis en enthousiasme de belangen van de opdrachtgever.

Afhankelijk van de opdracht werken wij met een vooraf overeengekomen honorarium of op uurbasis. Omdat we een klein bureau zijn werken wij met korte lijnen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u hier graag meer over.

Wij zijn aangesloten bij de BNA en werken volgens de CR 2006 of de DNR 2011. Tevens zijn onze architecten ingeschreven in het architectenregister SBA.

 


Lid van:

BNA