Architect Helmond

Architect Helmond, aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten (BNA), staat onder leiding van eigenaar Don Wagemakers. Met een rijke geschiedenis van architectonische hoogstandjes, heeft Don Wagemakers het bureau gemaakt tot wat het nu is.

Manders Architecten BNA een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van creatieve, functionele en duurzame ontwerpen. Don Wagemakers, heeft met zijn onderscheidend ontwerpperspectief, het bureau gemodelleerd tot een sterke speler in de architectonische arena.

Architect Helmond

Architect Helmond – meer projecten >>

Architect Helmond

De visie van het bureau gaat verder dan louter esthetiek; Manders Architecten streeft ernaar om met elk project een verhaal te vertellen. De ontwerpen zijn functioneel voorzien van de behoeften van de klant en een scherp gevoel voor context, resulterend in architectuur die niet alleen mooi is, maar ook zinvol en relevant.

Als lid van de BNA onderschrijft Manders Architecten de hoogste normen van professionaliteit en integriteit in de architectuurpraktijk. Don Wagemakers heeft zich actief ingezet voor het bevorderen van duurzaamheid en innovatie binnen de architecturale gemeenschap, waarbij hij de missie van de BNA omarmt om bij te dragen aan een betere gebouwde omgeving.

Door nieuwe ideeën en benaderingen, waardoor de Helmondse Architect niet alleen hedendaagse ontwerpen creëert, anticipeert zij op toekomstige behoeften. De betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoorde ontwerpen en het streven naar architectuur die een blijvende impact heeft.

Manders Architecten blijft gedijen als een creatieve kracht in de Nederlandse architectuur. Hun toewijding aan excellentie, duurzaamheid en innovatie bevestigt Manders Architecten als een toonaangevend bureau dat de visie van Don Wagemakers weerspiegelt: architectuur als een krachtige vertolking van identiteit, functionaliteit en schoonheid.

Manders Architecten BNA benadert alle opdrachten vanuit een praktische kijk!

Afhankelijk van de opdracht werken zij met een vooraf overeengekomen honorarium of op uurbasis. Omdat ze een klein bureau zijn werken wij met korte lijnen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen ze u hier graag meer over.

Helmond Architect, aangesloten bij BNA en werkend volgens de CR 2006 of de DNR 2011. Tevens zijn hun architecten ingeschreven in het architectenregister SBA.

Architect Helmond >>

Architect Helmond