Architect Luchen Mierlo

Architect Luchen Mierlo: Manders Architecten BNA staat onder leiding van eigenaar en architect Don Wagemakers. Met een rijke geschiedenis van verschillende architectonische ontwerpen, heeft Don Wagemakers het bureau gemaakt tot wat het nu is.

Manders Architecten heeft een solide reputatie opgebouwd voor het leveren van creatieve, functionele en duurzame ontwerpen. Don Wagemakers, heeft met zijn onderscheidend ontwerpperspectief, het bureau gevormd tot een sterke speler in de Mierlo en omstreken.

Woonhuis Luchen Mierlo
Woonhuis Luchen Mierlo
Woonhuis Luchen Mierlo
Woonhuis Luchen Mierlo

Architect Luchen Mierlo – meer projecten >>

Architect Luchen Mierlo

De visie van het bureau gaat verder dan alleen maar het ontwerpen van een buitenkant; Manders Architecten streeft ernaar om met elk project een verhaal te vertellen. De ontwerpen zijn functioneel en voorzien in de behoeften van de klant en resulteren in architectuur die niet alleen mooi is, maar ook zinvol en relevant.

Als lid van de BNA onderschrijft Manders Architecten de hoogste normen van professionaliteit en integriteit in de architectuurpraktijk. Don Wagemakers heeft zich actief ingezet voor het bevorderen van duurzaamheid en innovatie, waarbij hij de missie van de BNA omarmt om bij te dragen aan een betere bebouwde omgeving.

Door nieuwe ideeën en benaderingen, waardoor het Helmondse Architectenbureau niet alleen hedendaagse ontwerpen creëert, anticipeert zij op toekomstige behoeften. De betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoorde ontwerpen en het streven naar architectuur die een blijvende impact heeft.

Manders Architecten BNA benadert alle opdrachten vanuit een praktische kijk!

Afhankelijk van de opdracht werken zij met een vooraf overeengekomen honorarium of op uurbasis. Omdat ze een klein bureau zijn werken wij met korte lijnen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen ze u hier graag meer over.

Architect Venray, aangesloten bij BNA en werkend volgens de CR 2006 of de DNR 2011. Tevens is Don Wagemakers ingeschreven in het architectenregister SBA.

Architect Luchen Mierlo>>

Architect Luchen Mierlo